Kontakt Meg
 

Om O3-klinikken

 
Det er mange forestillinger om tannlegebesøk hos folk, og vi er nok en tjeneste mange kvier seg for å bruke. Tannlegepriser er et aspekt som i sammenheng med større oppgaver kan bli dyrt. Så er det i tillegg ubehaget man også kan forbinde med undersøkelser og tannlegearbeider, hos enkelte blir det så sterkt at vi kaller det tannlegeskrekk.

O3-klinikken forsøker å holde prisene så lavt som mulig og er den rimeligste tannlege på Kolbotn. Det kan du også sjekke selv på nettstedet hvakostertannlegen.no.

Når det gjelder ubehag og sterkere negative assosiasjoner til tannlegebesøk, har vi tilrettelagt for at du som kunde skal føle det så komfortabelt som mulig. En rekke tiltak er gjort for at både omgivelser og lukt skal gi deg positive opplevelser. 

Vi er en moderne klinikk som bruker det siste innen moderne teknologi, noe som også bidrar til at du vil føle det lettere den stunden du er hos oss. Men har du behov for ekstra hjelp for å komme deg gjennom en time hos oss har vi god erfaring i å veilede til en mer behagelig opplevelse.


 

 

 
Alt SEO arbeidet på våre sider er utført av Converticom.no

 
Skriv ut
 
 
 
   

saed.nu leica-microsystems.com heka-dental.dk speareducation.com visiquick.nl