Kontakt Meg
 
 
Tannlege Kjell Marienborg
Kjell er utdannet ved Det Odontologiske Fakultetet i Oslo og avla den Odontologiske embedseksamen i 1968. Kjell begynte sin yrkeserfaring med ett års militærtjeneste ved Kar Johansvern i Horten. Han hospiterte i den forbindelse 4 måneder ved Tønsberg Sykehus, for å lære om narkose. Deretter fullførte Kjell sin pliktstjeneste i ett år som distriktstannlege i Vatne. Her ble han 6 måneder lengere.

Fra Vatne flyttet Kjell til Molde, hvor han arbeidet i 6 måneder som assistenttannlege ved et privat praktiserende tannlegeklinikk. Det var i Molde Kjell fikk et tilbud om klinikk på Landerudsenteret på Kolbotn. I 1971 startet Kjell egen klinikk på Landerudsenteret og har hatt ansvar for denne frem til 2012. Kjell jobber nå som assisterende tannlege på O3-klinikken, som forøvrig er de samme lokalene han hadde klinikk i tidligere.

Kjell har i løpet av disse årene vært på mange ulike kurs. Han har vært på FDI verdenskongresser i Wien, Amsterdam, Singapore, Vancouver, Hong Kong, Milano og Barcelona. I tillegg til disse kursene har Kjell holdt seg oppdatert på hva angår nyere behandlingsmetoder, og i den forbindelse har han vært utmerket på å fornye sitt utstyrssortiment.

Kjell har vært gift siden sommeren 1968. Han har to sønner, født i 1970 og 1972, som hver har en gutt og pike. Kjell har drevet med seilbåtliv siden 1984, hver sommer. Som en motvekt mot sjøen, ble det etterhvert hytte i Engerdal. Dette for å få skikkelige vintere. Engerdal er for øvrig det lengste du kommer unna sjøen i Norge. Kjell bor på Kolbotn, ved Tårnåsen.
 
Skriv ut
 
 
 
   

saed.nu leica-microsystems.com heka-dental.dk speareducation.com visiquick.nl